1000 reasons why white men are the enemy

(Deze blogpost kan schadelijk zijn voor het ego van blanke mannen. Als blanke man is er 83% kans dat dit artikel ook op jou is gebaseerd. Ik ben niet persoonlijk gekwetst door een blanke jongen, dit is een generaliserende blogpost.)

Blanke, heteroseksuele jongens. Je weet wel, het type dat overal mee wegkomt, de blauwe ogen en het blonde haar dat schittert in het zonlicht, als student, de korpsbal die gek genoeg nóg steeds overal mee wegkomt. Later gewurmd in een grijs pak met een dikke portemonnee in de achterzak. Blanke, heteroseksuele jongen/mannen zijn de vijand. Dit type mens heeft nooit te maken gehad met welke vorm van discriminatie dan ook (behalve op dit moment).
White men zijn gemakkelijk in hokjes te plaatsen, omdat dat nou precies is waar ze naar streven:
A. de blanke jongen die liever donker wilde zijn: wangster.
B. de racist/discriminant.
C. de blanke jongen die toch geïnteresseerd is in meisjes van andere culturen.


Dit komt simpelweg omdat ze andere culturen, meningen en gevoelens niet begrijpen, omdat ze er nooit mee te maken hebben gehad. Als ze iets anders willen dan zoeken ze al snel een donker meisje, met niet te vergeten, een dikke kont en vermaken ze zich daar wel. Maar meestal willen ze alleen de blonde meisjes met grote borsten, want zo ziet hun zus er ook uit.
Nu moet ik erbij zeggen dat vele jongens in de categorie racist vallen zonder dat ze dat beseffen, maar vrouwenhaat, homohaat en racistische opmerkingen worden subtiel en oprecht uitgedrukt in woorden en daden zonder dat ze er soms bij stil staan. Vrouwen zijn een neuk object of een 'wifey material' aka moeder (dit is overigens niet alleen voor witte mannen, ook voor mannen in het algemeen). Homo's mogen zoenen maar niet in hun buurt en 'mensen uit andere landen' komen hier alleen maar alle 'waardevolle' tradities verpesten.

Het is nou eenmaal zo, dat is het ergste. De blanke, heteroseksuele man in nog steeds de grootmacht, nog het voorbeeld en nog altijd de enige die er werkelijk toedoet. En toch vallen wij voor ze. Wij, de vrouw, de homoseksueel etc. Misschien omdat ze zo ongelofelijk onwetend zijn, omdat ze nooit iets anders van dichtbij hebben gezien, zoals cultuur, geloof of het brein van een ander. Omdat hun blauwe ogen kunnen doen denken aan de zee. 
De blanke man met het roze hoofd, dat rijk wordt in de economie of de politiek, al hebben ze geen benul van wat er werkelijk in de wereld speelt. Dit type man is de enige reden dat ieder mens nog niet vol geaccepteerd en gewaardeerd wordt zoals hij of zij is. Dit type mens wil de vrouw het liefst nog in de keuken hebben, wil haar aanraken waar en wanneer dat kan omdat hij een man is en dat kan, beweert dat homoseksuelen niet bestaan omdat hij  het nooit meegemaakt heeft, beweert dat alle homoseksuelen verliefd zijn op hem.

Ik walg van blanke, heteroseksuele mannen en dat doe jij ook, maar ondertussen zijn we verliefd op Zac Efron en Alex from Target.

LEES: Dit betekent niet dat ik vind dat alle blanke witte mannen moeten worden uitgeroeid/vernietigd, dit geeft alleen maar weer dat ze het meest onbewuste volk op aarde zijn en toch het meeste zeggingschap hebben. 

Populaire posts van deze blog

Alles wat in de winkels ligt is al voor je geselecteerd.

Het wijf dat elk weekend haar kont staat te draaien

The Very Mery Christmas Wish List