Mijn persoonlijke numerologie

Het zielsgetal: laat uw werkelijke innerlijke persoonlijkheid zien, welke alleen door jezelf gekend wordt. 4 Hier hoort het element lucht bij (het denken). 4 is een hervormer op het sociale vlak (nieuwe moderne opvattingen). Wil nog wel eens de greep op de samenleving verliezen (onconventioneel gedrag). Voelt zich niet door iedereen serieus genomen. Dit type wil iedereen het liefst in zijn waarde laten, er is hem niet snel iets te gek of vreemd. Kan beslist niet tegen autoritair gedrag. In zekere zin komt dit waarschijnlijk voort uit een grote drang naar vrijheid. Soms kunnen zij helemaal naar de andere kant doorslaan. Bij alles wat maar even naar 'moeten' ruikt, zullen zij dwars gaan liggen. Dit kan natuurlijk niet, als er nergens regels zijn dan zou het een rommeltje worden. Als ze bij elektronische apparatuur in de buurt komen dan kan dat flinke storing veroorzaken. Je maakt de gekste dingen mee met deze elektrisch geladen persoonlijkheden. 4-Mensen hebben plotselinge invallen. Zij kunnen de tijd - op het gebied van kunst - een eind vooruit zijn. Deze personen kunnen soms vreselijk nerveus zijn, zelfs zo sterk dat dit op de omgeving over kan slaan. Een 4-persoon houdt wel van een degelijke relatie, maar moet wel veel ruimte hebben voor zichzelf of eigen ontwikkeling. Partners die te veel noten op hun zang hebben, zullen het met dit type moeilijk krijgen. Vrijheid, vrijheid en nog eens vrijheid dat is wat zij soms irritant sterk voelen. Het kan zijn dat, uit verveling of ongenoegen, de ene na de andere persoon wordt uitgedaagd.

Het persoonlijkheidsgetal: laat zien hoe u bij anderen overkomt; niet wat u werkelijk bent, maar wat anderen van u verwachten op grond van het beeld wat u oproept. Ik ben het getal 11.11 is het cijfer van de dromer: openbaring, boodschapper van het licht. De ware 11 beschikt over intuïtie en geestelijk inzicht. Je bent vol vuur, zeer doelbewust en over het algemeen inventief en idealistisch. Je bent tegelijkertijd een dromer en een mysticus, soms zelfs helderziend. Het getal 11 is elektrisch en het bezit hoogspanning. Je bent in staat dynamische krachten te ontwikkelen. Intuïtief begrip, inzicht, leiderskwaliteiten, het vermogen snel een beslissing te nemen zijn alle eigenschappen van de 11. Je vertoeft graag in gezelschap van mensen die geestelijk een stimulerende werking op u hebben. Jij zelf kunt een bron van inspiratie voor anderen betekenen. Het getal 11 beschikt over grote macht en kracht. Negatief is het onpraktische, men leeft er wat doelloos op los. Je kunt gierig zijn en lui en een totaal gebrek aan begrip hebben. Je bent in staat anderen uw wil op te leggen. Je kunt fanatiek zijn, hoogmoedig, oneerlijk en erg negatief in uw optreden.

Het levenslotgetal. Dit is een combinatie van het ziels- en persoonlijkheidsgetal, met behulp hiervan kunt u zien wat u in dit leven moet doen, wat u tot uiting moet brengen. Ik ben getal 16. 6+1 is dus het getal 7 (het gevoelstype). Positief: medelevend, dromer, intuïtief, sfeergevoelig, opofferen, bescheiden, occultistisch, de kluizenaar, mysterieus, filosofisch. Te lang over het leven filosoferen maakt hen depressief en eenzaam. Ze moeten met beide benen op de grond blijven staan. Het is daarom goed voor 7-personen om te sporten en het lichaam te versterken, doordat hun geest veel sterker is dan het lichaam zijn ze vaak ziekelijk. Ze zijn gevoelig voor sfeertjes en moeten zorgen dat hier geen misbruik van wordt gemaakt. Voorzichtigheid met medicijngebruik, drugs en drank is ook aan te raden. Dit heeft op een onverklaarbare manier grote invloed op hen, ze trekken het als het ware zelf aan. Je zou mensen met dit getal dromers kunnen noemen. Misschien komt het wel door deze gemoedshouding dat zij regelmatig intuïtieve/paranormale indrukken van mensen of situaties hebben. Veel 7-mensen hebben een sterke hunkering naar het mystieke, ze voelen zich onder andere aangetrokken tot kaartleggen en pendelen. Dit karakter wil door grote honger naar spirituele kennis wel eens doorslaan naar de andere kant. Pas op voor godsdienstwaanzin of ander extreem gedrag.Ze moeten leren om wat meer structuur in hun doen en laten aan te brengen. Negatief: medelijden, onduidelijk, wanen, beïnvloedbaar, introvert, stemmingen, piekeraar, lui, onpraktisch, verward, angstig, passief.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Alles wat in de winkels ligt is al voor je geselecteerd.

Het wijf dat elk weekend haar kont staat te draaien

The Very Mery Christmas Wish List